Wilt u een bus huren in Den Haag, Rotterdam en omstreken? Bent u op zoek naar vervoer voor uw schoolreisje, bedrijfsuitjes of evenementen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren luxe touringcars met professioneel opgeleide chauffeurs. Wij proberen uw reis zo goedkoop mogelijk uit te voeren zonder in te leveren op onze kwaliteit. Want als u goedkoop een bus kunt huren, heeft u meer geld over voor de leukere dingen. Bij ons kunt u altijd rekenen op een scherp geprijsde offerte. Wij zijn gevestigd in Den Haag, maar vertrek vanuit Rotterdam, Delft, Leiden en overige steden is ook mogelijk.

Veiligheid

De veiligheid van onze passagiers gaat bovenop. Zo hebben wij ervaren en professioneel opgeleide chauffeurs. Elke chauffeur heeft zijn eigen vaste bus en zorgt er dus ook voor dat de bus voldoet aan alle veiligheidseisen. Uiteraard gelden er ook regels in de bus om uw veiligheid te waarborgen. Uw veiligheid staat ten alle tijden bij ons voorop.

Prijs

Het inhuren van een touringcar kan soms goedkoper zijn dan dat u zelf zou verwachten. Onze scherpe prijzen zullen u verbazen. Een kleine organisatie en lage vaste kosten leiden tot de beste prijs voor u, ervaar het zelf en klik hieronder voor een vrijblijvende prijsopgave.

Service

Wij zorgen ervoor dat u een fijne reis heeft.Wij hebben jarenlang ervaring in het uitvoeren van schoolreisjes, bedrijfsuitjes en groepsreizen. Hierdoor kunnen wij u zoveel mogelijk zorgen ontnemen.

U kunt een geheel vrijblijvende prijsopgave aanvragen en als u ons vertelt waar uw reis naar toe gaat en wanneer u wilt gaan, dan krijgt u van ons een scherp geprijsde offerte terug.