Opstapplaatsen en parkeermogelijkheden

U moet altijd een opstapplaats aangeven bij uw boeking. Als dit daarna toch onverhoopt veranderd, verzoeken wij u zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Wij adviseren u om altijd 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn. Het is helaas voor de bus niet mogelijk om te wachten op passagiers die te laat zijn.

U kunt kiezen uit de opstapplaatsen Den Haag, Rotterdam en Hazeldonk-West. Alleen bij specifiek geselecteerde reizen is het mogelijk om in Amsterdam-Holendrecht op te stappen, zoals Praag en/of Berlijn. Excellent Tours behoudt het recht om ten alle tijde de opstapplaatsen zelf te bepalen.

Opstapplaatsen

Opstapplaats Den Haag
U kunt gratis parkeren bij de opstapplaats “Erasmusplein”. De opstapplek waar de bus zal voorstaan is de bushalte voor het Woonzorgcentrum Coornhertcentrum. U kunt in of rondom de bushalte wachten. Bij de bushalte zelf stopt Veolia buslijn 130, dit is vlak voor de grote rotonde als u vanuit het Zuiderpark komt aanrijden. De opstapplaats is dicht bij station Moerwijk waar tram 17 richting Wateringse Veld stopt bij halte ‘Erasmusplein’ (houd wel rekening met looptijd).
Opstapplaats Rotterdam
U kunt gratis parkeren bij opstapplaats ‘Stadionweg 44’ op het parkeerterrein naast de McDonalds. Let op! Het is niet toegestaan om te parkeren op het terrein van McDonalds zelf. Voor de McDonalds staat de bushalte waar u zult opstappen. De opstapplaats is bereikbaar met tram 23 Beverwaard halte “Noorderhelling”.
Opstapplaats Hazeldonk-West
U kunt gratis parkeren bij opstapplaats ‘Hazeldonk-West’ op het parkeerterrein achter de McDonalds. Het exacte adres dat u dient in te voeren is: Hazeldonk 5006 te Breda. U zult opstappen bij de busstandplaats bij de McDonalds. De opstapplaats is niet te bereiken met het openbaar vervoer. Let op! Op de terugweg wordt u afgezet aan de andere kant van de snelweg (Hazeldonk-Oost). U kunt via een tunnel die onder de snelweg loop aan de overkant uw auto weer ophalen.

Opstapplaats Amsterdam Holendrecht (alleen bij vertrek naar Praag indien aangegeven)
Deze opstapplaats wordt niet standaard als optie aangeboden, alleen voor specifiek geselecteerde reizen. Het kan dan voorkomen bij de reis naar Londen 3 dagen, Praag en Berlijn dat mogelijk de optie geboden wordt om op te stappen in Amsterdam. U zult opstappen op het busplatform Holendrecht (vanaf de metro kunt u de trap naar beneden nemen). Dit ligt vlakbij het AMC Ziekenhuis. U kunt gratis parkeren in de omliggende woonwijk. U kunt de opstapplaats met metro 54 richting Gein (halte Holendrecht) bereiken.