Welkom bij Excellent Tours. Wij verhuren luxe touringcars voor al uw reizen binnen Nederland en Europa.

Over ons

Excellent Tours werd in 1990 opgericht in Den Haag. We zijn ooit begonnen met een bus en een idee. Het idee was om voor een redelijke prijs zoveel mogelijk mensen te laten toeren door Nederland en Europa. Dit is uiteindelijk uitgegroeid tot een ruim aanbod aan busreizen en het uitvoeren van talloze schoolreizen en bedrijfsuitjes.

Als familiebedrijf hebben we de afgelopen jaren heel wat ervaring opgebouwd. Daardoor is het ons gelukt een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig bedrijf op te bouwen. Het succes van de afgelopen jaren is toe te schrijven aan de perfecte mix van de oude en nieuwe generatie ondernemers. Wij blijven continu innoveren en nemen daar al onze ervaringen in mee.

Het is ons streven om u een zorgeloze reis te bezorgen. Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en klantgerichte service. Wij staan altijd klaar voor u om advies te geven over routes of gunstige vertrektijden. Kortom, service is ons motto…

Wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit moderne en luxe bussen, die van alle gemakken zijn voorzien. Onze bussen hebben een capaciteit van 40 tot 90 personen en beschikken over airconditioning, koffieautomaat, koelkast, cd- en dvd-speler, comfortabele stoelen en toilet.