U kunt bij het boeken van een reis kiezen tussen iDeal, “Directe bankoverschrijving” of “contact” als betaaloptie. Uw boeking is pas definitief nadat het volledige bedrag betaald is. Bij een contante betaling of overschrijving per bank dient het totaalbedrag maximaal één maand voor aanvang van de reis te zijn voldaan. Bij een ‘last minute’ boeking wordt u verzocht dit zo snel mogelijk te doen.

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankierenomgeving van uw eigen bank. Wanneer u kiest voor iDEAL als betaalmethode is uw boeking meteen definitief en ontvangt een bevestiging van uw boeking. U hoeft verder niks meer te doen. Betalen met iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.

Directe Bankoverschrijving

Als u de betaaloptie “Directe bankoverschrijving” gekozen heeft, kunt u het totaalbedrag (direct) per bank naar ons overmaken. Uw boeking is definitief als het bedrag bij ons binnen is, dan pas wordt ook uw zitplaats in de bus gereserveerd.

Let op! De zitplaatsen worden gevuld adhv volledig afgeronde en betaalde boekingen. Wij adviseren u om zo snel mogelijk het bedrag over te maken om verzekerd te zijn van uw plek in de bus.

Bankgegevens
IBAN: NL79 INGB 000 192 705 5
BIC: INGBNL2A
t.n.v.: Excellent Touringcars

Wij verzoeken u om de volgende betalingsomschrijving te vermelden voor een snelle afhandeling van uw boeking.

Betalingsomschrijving
Boekingsnummer – Reis – Datum Vertrek  – Aantal Personen – Achternaam Hoofdboeker*
Voorbeeld: #1023- Londen 3 dagen – 25-02-2016 – 2 x– Jansen

*Achternaam Hoofdboeker (of boekingsnaam) is de achternaam van de persoon die de online boeking gedaan heeft.

Contant

Indien u contant wilt betalen op kantoor dient u eerst telefonisch een afspraak te maken. U ontvangt ter plekke een betalingsbewijs. Ook ontvangt u per mail een bevestiging dat uw boeking compleet afgerond is. Voor het maken van een afspraak kunt u elke dag van 10.00 tot 22.00 uur bellen op 070 3648460.

Je winkelmand is momenteel leeg.

Terug naar winkel